Zaštita privatnosti

 

 

Pravila zaštite osobnih podataka

 

 

1. Opće informacije

Ova Pravila zaštite privatnosti (dalje: Pravila) opisuju koje vaše osobne podatke prikupljamo, na koji način obrađujemo te u koje svrhe ih upotrebljavamo, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

Udruga Stari i mistični Red Ruže i Križa, AMORC, Razvorska 4, OIB 80940930163 (dalje: “Udruga“) obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja stranice www.amorc.hr u skladu s važećim propisima kojima je regulirana zaštita osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).

2. Način i svrhe obrade osobnih podataka

Promotivne poruke                                                          

Pristup internetskoj stranici www.amorc.hr  je slobodan i ne zahtijeva registraciju. Ukoliko želite primati naš newsletter, možete odabrati jednostavnu prijavu vašom e-mail adresom u web obrazac, bez potrebe registracije. U svakom trenutku možete odustati od primanja newslettera, tako da kliknete na "ODJAVA" u primljenom newsletteru.

3. Primatelji osobnih podataka

Udruga će vaše osobne podatke prosljeđivati drugim primateljima isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog javnog tijela (npr. sudovima).

4. Zaštita osobnih podataka

Prikupljene osobne podatke obrađujemo uz obaveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih mjera sigurnosti kako bismo spriječili svaku neovlaštenu obradu podataka. Pristup Vašim osobnim podacima ograničen je samo na one zaposlenike kojima su te informacije nužne za vođenje evidencije o članstvu u Udruzi, kao i slanje informativnih materijala interesentima. 

5. Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjeve, pritužbe ili upite, koji se odnose na obradu i zaštitu osobnih podatka, možete uputiti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sukladno važećim zakonskim propisima, kojima je regulirana zaštita osobnih podataka, svaki upit bit će riješen što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana nakon zaprimanja.

Službenik za zaštitu podataka

Stari i mistični Red Ruže i Križa, AMORC
Razvorska 4
HR - 10000 Zagreb
tel./fax. 01/3648-749
mob. 098/647-074
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U slučaju promjena ovih Pravila obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene politike privatnosti.

Ova Pravila su zadnji put izmijenjena 21.5.2018. godine.